Головна Новини Світ Росія У Держдумі по-хамськи прокоментували слова Кулеби про готовність до переговорів із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі по-хамськи прокоментували слова Кулеби про готовність до переговорів із РФ

У Держдумі заявили, що готовність чи неготовність України до переговорів взагалі не відіграє жодної ролі

24 липня 2024, 12:32 comments1054
Поділіться публікацією:

Готовність Києва до переговорів із Росією взагалі не має жодного значення, заявив голова комітету Державної думи з оборони Андрій Картаполов.

У Держдумі по-хамськи прокоментували слова Кулеби про готовність до переговорів із РФ

Андрій Картаполов

"Переговори будуть тоді, коли західні куратори України будуть готові прийняті умови Росії", — заявив депутат країни-агресора.

При цьому він стверджує, що позиція України в цьому питанні нібито взагалі не відіграє жодної ролі, оскільки нібито в Києві зроблять те, що скажуть на Заході.

Водночас Картаполов заявив, що Росія піде на переговори, коли у договорі будуть зафіксовані всі умови та вимоги РФ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вперше від початку повномасштабної війни з Росією прибув до Китаю. У першому своєму відео він повідомив, що також буде обговорювати питання припинення війни в Україні.

24 липня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в бесіді з китайським колегою Ван І заявив , що українська влада готова вступити в діалог з Росією з приводу завершення військового конфлікту. Ван І у відповідь відзначив відданість Пекіна політичному варіанту вирішення військового конфлікту між РФ та Україною і запевнив, що країна продовжить відігравати конструктивну роль у його врегулюванні.

При цьому в РосЗМІ стверджують, що у Москві не вірять у щирість намірів України щодо переговорів із Росією. Там зазначають, що нібито якби Київ справді був налаштований на проведення переговорів із Росією, то він би скасував заборону на такі дії. Вочевидь там мають на увазі указ президента Володимира Зеленського, який забороняє проводити будь-які прямі переговори з країною-агресором.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини