Головна Новини Світ Росія У Держдумі пояснили, чому Путін збільшив чисельність військ: із ким зібрався воювати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі пояснили, чому Путін збільшив чисельність військ: із ким зібрався воювати

Росія готується до війни з усіма країнами НАТО

16 вересня 2024, 17:28 comments1069
Поділіться публікацією:

У Держдумі країни-агресора пояснили, навіщо диктатор Володимир Путін збільшив чисельність російських військ. Зокрема, за словами першого заступника голови комітету з оборони Олексія Журавльова, це зроблено через загрозу повномасштабної війни з усіма країнами НАТО.

У Держдумі пояснили, чому Путін збільшив чисельність військ: із ким зібрався воювати

Російська армія

"Знаєте, скільки червоноармійців брало участь у 1943 році у форсуванні Дніпра? Приблизно 2,5 мільйона людей, адже нам для перемоги над ворогом належить, як мінімум, зробити те саме. Тим більше, що останнім часом дуже виразно постала загроза війни з усім блоком НАТО, який ніяк не розуміє людських слів та без'ядерних попереджень. Про це чітко говорить наш президент, безпосередньо пов'язуючи ескалацію з обговореннями Заходу ракетних ударів по російській території", — заявив депутат Держдуми РФ.

Саме тому, за його словами, рішення збільшити чисельність військ є своєчасним.

"Але ж цих солдатів треба встигнути підготувати, поки не почався повномасштабний конфлікт з Північноатлантичним альянсом, керівництво якого явно націлилося на знищення Росії", — додав депутат країни-агресора.

Він вважає, що в першу чергу потрібно посилити навчання військових по всій вертикалі, починаючи від кадетських училищ до Академії Генштабу. За його словами, також РФ потрібні грамотні офіцери. Також він додав, що потрібно ще й стимулювати створення добровольчого руху.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін збільшив з 1 грудня 2024 року чисельність військ на 180 тис. – до 1,5 млн осіб. Окрім того, відомо, що Путін погрожує Заходу застосуванням ядерної зброї, якщо він дозволить ЗСУ бити по Росії. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини