Головна Новини Світ Росія У Держдумі просять росіян перестати боятися веселки та пов'язувати її з ЛГБТ-спільнотами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі просять росіян перестати боятися веселки та пов'язувати її з ЛГБТ-спільнотами

Росія продовжує марити через страх перед ЛГБТ

15 листопада 2023, 14:10
Поділіться публікацією:

Росія продовжує розповсюджувати пропагандистські тези через страх перед ЛГБТ-спільнотами. Так у країні-агресорі хочуть на офіційному рівні оголосити, що веселка ніяк не пов'язана із сексуальними меншинами. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив віце-спікер Держдуми Владислав Даванков.

У Держдумі просять росіян перестати боятися веселки та пов'язувати її з ЛГБТ-спільнотами

Підкреслити ЛГБТ. Фото з відкритих джерел

У Держдумі РФ на офіційному рівні запропонували "помилувати" веселку, оскільки дуже багато людей, зокрема підприємці, бояться використовувати цей символ через побоювання, що він ототожнюється з ЛГБТ-спільнотами у росіян.

"Господарські суб'єкти, загальноосвітні організації, організації культури побоюються використовувати зображення веселки, оскільки райдужний прапор також використовується як символ ЛГБТ-спільноти", — пишуть росЗМІ.

За словами Даванкова, росіяни "закидують" поліцію заявами про пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин через зображення веселки. Тому Держдума попросили Роскомнагляд офіційно оголосити, що "райдуга" та "ЛГБТ" — не одне й те саме.

Читайте також на порталі "Коментарі" — який образ ліпитимуть із Путіна кремлівські політтехнологи: британська розвідка дала відповідь

Також видання "Коментарі" повідомляло – з'явилася інформація, що 1 листопада російські спецслужби нібито розпочали масштабну інформаційну атаку "Майдан-3", метою якої є дестабілізація України. У західних медіа з'явився просто шквал публікацій про безвихідь у війні – з порадами ЗСУ йти в оборону. Йде явне розгойдування теми нібито розколу між військовим та політичним керівництвом. Чи можна вважати те, що відбувається – ланками одного ланцюга? Як слід поводитися Україні, які висновки потрібно зробити, яких помилок – не допустити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини