Головна Новини Світ Росія У Держдумі РФ готують законопроєкт про видачу окупантам "східноукраїнського гектара"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі РФ готують законопроєкт про видачу окупантам "східноукраїнського гектара"

У Держдумі РФ хочуть роздавати захоплену українську землю росіянам

6 листопада 2023, 16:10
Поділіться публікацією:

У Держдумі готують черговий законопроєкт, щоб прив'язати до громадян Росії захоплені території. Законопроєктом передбачається виділення росіянам на окупованих територіях "східноукраїнського гектара". Як повідомляє портал "Коментарі", про це російському виданню "Комерсант" розповів ініціатор проекту, лідер партії "Батьківщина" Олексій Журавльов.

У Держдумі РФ готують законопроєкт про видачу окупантам "східноукраїнського гектара"

Держдума РФ. Фото з відкритих джерел

Депутат вважає, що нову програму варто запускати, взявши за аналог схожі ініціативи, які вже діють у РФ — "далекосхідний" та "арктичний" гектари.

План Журавльова полягає у тому, щоб видавати росіянам земельні ділянки на окупованих частинах Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей, які окупанти також на законодавчому рівні вже приписали своїми регіонами.

За підрахунками ініціаторів законопроєкту, може йтися про 100 млн га окупованих земель. За пріоритетним порядком землю планують виділяти учасникам війни в Україні.

"Пропоную розподіляти території між тими, хто безпосередньо брав участь у їхньому звільненні", — заявив депутат.

Ініціатива Журавльова перебуває у стадії розробки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час зустрічі з представниками Громадської палати Росії президент-диктатор Володимир Путін видав чергову порцію історії з паралельного світу. Він позитивно відгукнувся про Золоту Орду, акцентуючи на її антизахідному ухилі. В черговий раз заявив, що "не було жодної України", тут же, суперечачи собі, заявивши, що "сама вона у 16 столітті прийшла" до Росії. І спробував виправдати анексію Криму та подальшу агресію проти України захистом людей від якоїсь "мерзавки нацисткою". Чому явне, навіть навмисне божевілля Путіна знаходить родючий ґрунт у головах росіян? Чи є надія на протверезіння цієї нації на кшталт того, як сталося з німцями та японцями після Другої світової? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини