Головна Новини Світ Росія У Держдумі РФ мають намір деокупувати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі РФ мають намір деокупувати Україну

У РФ відреагували на звернення Зеленського до жителів Донбасу, які вважають себе росіянами

5 серпня 2021, 18:30 comments4307
Поділіться публікацією:

З'явилася реакція російської Держдуми на слова президента України Володимира Зеленського в інтерв'ю телеканалу "Дім" щодо жителів Донбасу, які підтримують країну-агресора і вважають себе росіянами. Таким громадянам України президент порадив збирати речі відправлятися на постійне місце проживання до Росії, тому як Донецьк і Луганськ будуть звільнені від російських загарбників та їх маріонеток, і повернуті під контроль Києва. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на Telegram-канал віце-спікера Держдуми РФ Петра Толстого.

У Держдумі РФ мають намір деокупувати Україну

Петро Толстой - фото rosinform.press

Російський віце-спікер в жорсткій формі відповів президенту Зеленському, перефразувавши його слова про те, що майбутнє України в ЄС і НАТО. Толстой заявив, що обов'язково прийде той час, коли Україна буде деокупувана, правда не уточнив від кого і коли. Петро Толстой зазначив, що, якщо людина, що проживає на території України так любить Європу, що все життя перебувала на території України, але відчувала, що це окупована частина Австро-Угорщини, то вона може спокійно їхати до європейців працювати прислугою, заодно приглядаючи там місце своїм дітям, і внукам, тому що, впевнений російський політик, без Росії на території нинішньої України цивілізації не буде.

На думку Петра Толстого, Україна не має ніяких перспектив без возз'єднання з Росією. Далі російський політик вже звертаючись до українців, закликав тих, хто, проживаючи в Україні вважає, знає, що ця територія — частина російської цивілізації, а Київ — мати міст руських, чекати і сподіватися, що ця земля буде деокупувана.

Читайте також на "Коментарі" — Держдума РФ дозволила Путіну претендувати ще на два президентські терміни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

светлана

26 серпня 2021, 13:12

Ждем

Сергій

6 серпня 2021, 09:20

Черговий невнятний висер так званого"політичного діяча" невгамонного сусіда.

иван

6 серпня 2021, 06:20

Украинцы Европе точно не нужны. Земля и ресурсы - другое дело.


Новини