Головна Новини Світ Росія У Держдумі сказали, що потрібно зробити для «швидкого миру» в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі сказали, що потрібно зробити для «швидкого миру» в Україні

У Держдумі заявили, що на Заході нібито проігнорують план перемоги України, особливо в тій частині, яка стосується НАТО

сьогодні, 14:29 comments1921
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський має рацію, коли говорить про те, що найближчими місяцями війна в Україні може завершитися, заявив перший заступник голови комітету Державної думи з міжнародних справ Олексій Чепа.

У Держдумі сказали, що потрібно зробити для «швидкого миру» в Україні

Олексій Чепа

При цьому він зазначає, що його думка полягає в тому, що зараз нібито загострюються відносини між Києвом і Вашингтоном. Водночас російський депутат нагадав про план перемоги України, який Зеленський має презентувати у США. Він передбачає не лише велику військову допомогу з боку американців, а й дозвіл на те, щоб завдавати ударів західною зброєю вглиб Росії. А це, стверджує російський депутат, нібито загрожуватиме глобальним конфліктом.

"Я уявляю, що Зеленський навряд чи сподівається на успіх свого плану, і він чудово розуміє, що через 40 днів відбудуться вибори в США, і після виборів чи навіть напередодні виборів ситуація може змінюватися і не на краще для України", — заявив депутат країни-агресора.

У зв'язку з цим, зазначив росіянин, український лідер сподівається на будь-яку допомогу з боку Європи чи США. При цьому він стверджує, що ситуація для Києва на лінії зіткнення нібито стає дедалі гіршою, це може призвести до переговорів, тому важливими є "стартові позиції" для діалогу.

"Ми говоримо про гарантію і завжди говорили про гарантію безпеки Росії, про гарантію безпеки російського населення на території України, ми говорили про денацифікацію, а сьогодні Зеленський говорить про надання його режиму якихось гарантій безпеки з боку НАТО. НАТО не готове приймати його у свої обійми, вони добре розуміють, чим це загрожує Європі та світу", — заявив депутат країни-агресора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що речник диктатора Пєсков заявив, що швидкий мир прийде після того, як РФ виконає всі цілі "СВО".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини