Головна Новини Світ Росія У Держдумі сказали, який пункт плану перемоги Зеленського США точно не виконають
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі сказали, який пункт плану перемоги Зеленського США точно не виконають

У Держдумі вважають, що Вашингтон не піде на виконання щонайменше один пункт плану перемоги Зеленського

сьогодні, 15:07 comments1246
Поділіться публікацією:

Як заявив депутат Держдуми країни-агресора Росії Олексій Чепа, Сполучені Штати навряд чи підтримають пункт плану перемоги президента Володимира Зеленського, який стосується ударів західною зброєю вглиб територій Росії.

У Держдумі сказали, який пункт плану перемоги Зеленського США точно не виконають

Росія

Депутат Держдуми впевнений, що Вашингтон не дає згоди на реалізацію цього плану, оскільки нібито побоюється, що це стане підставою для дій у відповідь з боку Росії.

"Крім того, ми бачимо, що американці поступово починають "зливати" Україну", — заявив російський депутат.

Він заявив про те, що у світі нібито дедалі рідше звучать виступи на підтримку конфлікту.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що, на думку Лукашенка, Захід нібито злякався зміни ядерної доктрини РФ і не дає Україні дозволу бити західною зброєю по Росії. Зокрема Лукашенко заявив, що " гарячі голови, якби вони не почули, то, як мінімум, уже бомбили б нас, особливо Росію, цими далекобійними ракетами. А так, напевно, це охолоджує їхній запал ". Проте Лукашенко додав, що нібито "гарячі голови" Заходу почули небезпечні для себе сигнали ще до відновлення доктрини.

Водночас в Україні налаштовані все ж таки оптимістично у питанні надання дозволу на те, щоб бити по Росії західною зброєю. Щоправда, є думка, що такий дозвіл Україна отримає вже після президентських виборів, які у США мають відбутися у листопаді. Крім цього, експерти припускають, що відкрито у Сполучених Штатах не скажуть про те, що вони дозволили Україні бити територією РФ. Можливо, цей дозвіл буде "зашито" в одному із пунктів плану перемоги Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини