Головна Новини Світ Росія У Держдумі відкинули можливість переговорів із Зеленським: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі відкинули можливість переговорів із Зеленським: у чому причина

У РФ заявили, що проводити переговори з Україною зараз неактуально

сьогодні, 18:49
Поділіться публікацією:

Як заявив перший заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Чепа, на сьогодні проводити переговори з президентом Володимиром Зеленським неактуально для Росії.

У Держдумі відкинули можливість переговорів із Зеленським: у чому причина

Переговори України і РФ

"Колапс фронту очевидний, і він повільно, але правильно наближається. Спроби змінити цю ситуацію шляхом здійснення терористичних актів не призвели до жодних результатів. Спроби переконати у скоєнні деяких дій США теж не отримали очікуваного для Зеленського результату", — заявив депутат країни-агресора.

При цьому він заявив, що російська сторона перебуває в очікуванні певних дій, зокрема, впливу на цей процес з боку "керівників" Зеленського.

Втім, депутат Держдуми додав, що нібито у Вашингтоні не "дають добро" на переговори, хоча начебто Зеленський "неодноразово просив про них".

За словами Чепи, США нібито "тримають на повідку" українського президента, пропонуючи йому продовжувати воювати до останнього українця.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що з енатор-республіканцем Марком Рубіо, який займає впливову позицію в Комітеті розвідки Сенату США, вважає, що колишній президент Дональд Трамп прагне посилити позиції України у мирних переговорах з Росією. Він заявив, що реальність є такою, що шлях для України до закінчення війни — це врегулювання через переговори. Сенатор також зазначив, що адміністрація Джо Байдена, яку представляє Демократична партія, теж визнає, що конфлікт завершиться за столом переговорів. "Ми сподіваємося, що коли настане час, українська сторона матиме більший вплив, ніж російська", — додав Рубіо.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини