Головна Новини Світ Росія У Держдумі відповіли на вимогу дружин російських мобілізованих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі відповіли на вимогу дружин російських мобілізованих

У Держдумі вважають, що на вимогу дружин російських військових не варто навіть реагувати

10 січня 2024, 08:40 comments1314
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", у Держдумі Росії назвали прохання дружин мобілізованих повернути чоловіків з війни "ципсошно-цереушними напрацюваннями". Депутату Держдуми, голові комітету з оборони Андрію Картаполову поставили питання, чому не можна повернути додому 300 тисяч мобілізованих, якщо Міноборони РФ стверджує, що лише 2023 року вони ухвалили на контракт 410 тисяч осіб. Також йому нагадали, що дружини мобілізованих вимагають ротацію.

У Держдумі відповіли на вимогу дружин російських мобілізованих

Держдума РФ. Фото: з відкритих джерел

"Не треба їх слухати. Адже призвали кого? Призвали військовозобов'язаних громадян Російської Федерації. Кожен військовозобов'язаний громадянин Російської Федерації повинен бути готовий в будь-який час за велінням Батьківщини прийти і виконати завдання", — заявив Картаполов, відповідаючи на запитання порталу "Фонтанка".

Також депутат запевнив, що російські окупанти, які рік воюють проти України, вже "стали професіоналами своєї справи". І тепер, на думку російського депутата, неправильно було б замість професіоналів своєї справи набрати інших, а потім ще довгий час витрачати ресурси та час на їхню підготовку.

На думку Картаполова, цього і хочуть вороги Росії. Тому тут немає жодної соціальної справедливості.

"За те, що люди виконують завдання, вони одержують необхідні соціальні блага та інші, інші, інші справи. Більш захищеної на сьогодні людини, ніж та, яка була мобілізована, і її сім'ї просто немає в нашій країні, тому давайте не лукавитимемо", — заявив депутат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — британська розвідка нагадує, що Путін схвалив створення Сил безпеки уряду Москви – структури, яка торік набула більш воєнізованого характеру, отримавши дозвіл на використання вогнепальної зброї. Як може розвиватися у Росії ситуації під "вибори Путіна"? Чи є ймовірність потрясінь у процесі цього переобрання чи невдовзі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини