Головна Новини Світ Росія У Держдумі відреагували на слова Трампа про те, що він розбомбив би Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі відреагували на слова Трампа про те, що він розбомбив би Москву

Голова комітету Держдуми РФ з міжнародних справ Леонід Слуцький відреагував на слова Дональда Трампа про те, що він розбомбив би Москву, якби РФ напала на Україну під час його президентства

29 травня 2024, 18:55 comments10225
Поділіться публікацією:

Як заявив Леонід Слуцький, якби слова Дональда Трампа про бомбардування Росії мали реальне втілення, то це неминуче перетворилося б на війну двох ядерних держав.

У Держдумі відреагували на слова Трампа про те, що він розбомбив би Москву

Дональд Трамп

"Якщо раптом перша заява перетвориться з риторичного прийому на реальні кроки, це означатиме лише одне — зіткнення двох ядерних держав, що перетікає у велику світову війну",
– заявив російський політик.

При цьому Слуцький висловив переконання, що Трамп насправді не бомбив би Москву. На його думку, йдеться просто про передвиборну риторику, яка розрахована на яструбів серед американських виборців.

Водночас, Слуцький звідкись узяв інформацію про те, що нібито більшість громадян США, за даними опитувань, виступають проти допомоги Україні та не хочуть війни з Росією.

Насправді це не так, і результати опитувань свідчать про інше. Саме тому Трамп і змушений був змінити свою риторику щодо підтримки України і навіть заявити, що він підтримує виділення військової допомоги Києву. З цього приводу навіть була істерика серед пропагандистів. Наприклад, Ольга Скабеєва звинувачувала Трампа в тому, що він "перевзувся" нічого не зробив для того, щоб заблокувати виділення допомоги Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп відзначився черговою несподіваною заявою. Американський політик заявив, що якби він був президентом і Росія напала на територію України, то США "бомбили б Москву". Таку саму долю Трамп нібито обіцяв Китаю, якби той вторгся на Тайвань. При цьому експерти багато разів говорили про те, що насправді ніхто не знає, як поведеться Трамп стосовно РФ, якщо стане президентом США.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини