Головна Новини Світ Росія У Держдумі закликали захопити ще три області України, щоб забезпечити безпеку РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі закликали захопити ще три області України, щоб забезпечити безпеку РФ

У Держдумі закликали захопити Дніпропетровську, Сумську та Чернігівську області, аби створити «буферну зону»

сьогодні, 12:51 comments1166
Поділіться публікацією:

У Держдумі заявили, що РФ має заради своєї "безпеки" захопити ще три області в Україні. Зокрема, про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми з міжнародних справ Олексій Чепа. За його словами, нібито російські військові "просто будуть змушені" взяти під контроль Дніпропетровську, Сумську та Чернігівську області України. Нібито це потрібно зробити задля безпеки Росії.

У Держдумі закликали захопити ще три області України, щоб забезпечити безпеку РФ

Олексій Чепа

У цьому контексті він зазначив про "регулярні терористичні атаки" з боку України на цивільні об'єкти в прикордонних регіонах Росії. Чепа нагадав слова російського керівництва про те, що в разі потреби буде вжито заходів для створення так званої буферної зони, щоб забезпечити власну безпеку.

"Отже, ми змушені будемо звільняти від ЗСУ ці регіони для забезпечення безпеки наших регіонів, і ми про це попереджали. Під цими регіонами я маю на увазі, і це моя думка, Дніпропетровську, Сумську та Чернігівську області, звідки було здійснено "терористичні атаки" на Курську область, звідки відбуваються постійні обстріли Білгородської, Брянської, Курської областей, інших областей країни", — заявив депутат Держдуми країни-агресора.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що на Заході вирішили, що можуть зупинити війну в Україні, добившись того, що Київ віддасть Кремлю, захоплені території. Західні політики наївно вважають, що такі дії зупинять Путіна. Але правда в тому, кажуть аналітики, що РФ хоче захопити всю Україну і після перепочинку Росія збереться з силами і піде новою війною проти України. Крім того, немає жодних гарантій, що РФ піде на умови, які Захід придумав для того, щоб зупинити війну в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини