Головна Новини Світ Росія У ФСБ призначили нових винних у теракті у «Крокус Сіті Холлі»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ФСБ призначили нових винних у теракті у «Крокус Сіті Холлі»

Глава російського ФСБ Олександр Бортніков в інтерв'ю журналісту Павлу Зарубіну заявив, що Україна причетна до теракту в Крокус Сіті Холлі. Більше того, нібито співробітники спецслужб причетні до підготовки бойовиків

26 березня 2024, 17:02
Поділіться публікацією:

Як заявив Олександр Бортніков, теракт у "Крокус Сіті Холлі" готували радикали-ісламісти, але сприяли всьому нібито спецслужби України. Він навіть заявив, що ФСБ відомо, що Україна нібито здійснювала підготовку бойовиків на території Близького Сходу.

У ФСБ призначили нових винних у теракті у «Крокус Сіті Холлі»

Олександр Бортніков

При цьому Бортніков підкреслив, що поки що замовника теракту не встановлено.

"Ми бачимо, хто організовував, хто вербував, робитимемо все, щоб виявити організаторів"
, — підкреслив голова ФСБ.

За словами Бортнікова, терористів готували радикальні ісламісти. При цьому він стверджує, що на них чекали на українській стороні після здійснення теракту, а сам теракт у "Крокусі" мав розхитати ситуацію всередині Росії.

"Зараз ця інформація доопрацьовується, на тому боці їх хотіли бачити, як героїв"
, — заявив Бортніков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що секретар російської Ради безпеки Микола Патрушев звинуватив Україну в причетності до теракту у "Крокусі".

Про те, що Україна причетна до теракту, заявляв і кремлівський диктатор Володимир Путін. Він підтвердив інформацію, що сам теракт організували радикальні ісламісти. Але, додав кремлівський диктатор, слід встановити також, хто є замовником цього теракту. Він натякнув, що ним може бути хтось із представників Заходу, які нібито використовують Україну для війни із Росією.

Водночас, в Україні неодноразово спростовували інформацію про свою причетність до теракту. Про те, що Київ до цього не має жодного стосунку, заявляли також лідери західних держав, які на початку березня попереджали, що в Москві готується теракт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини