Головна Новини Світ Росія У ФСБ вибухнули новими звинуваченнями на адресу ГУР Міноборони: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

У ФСБ вибухнули новими звинуваченнями на адресу ГУР Міноборони: про що мова

Директор ФСБ Олександр Бортніков звинуватив українську розвідку у скоєнні терактів на території РФ

11 червня 2024, 20:12
Поділіться публікацією:

Як заявив директор ФСБ Олександр Бортніков, спецслужби РФ нібито встановили причетність військової розвідки України до теракту в Крокус Сіті Холлі.

У ФСБ вибухнули новими звинуваченнями на адресу ГУР Міноборони: про що мова

Олександр Бортніков

За його словами, українські та західні спецслужби розширюють коло можливих виконавців, які вербуються для скоєння в Росії резонансних злочинів, сприяють їх підготовці та оснащенню міжнародним терористичним організаціям.

"Показовим прикладом є встановлена нами причетність військової розвідки України до теракту у підмосковному Крокус Сіті Холлі",
— заявив Бортніков.

Глава ФСБ також стверджує, що нібито Україна за підтримки Сполучених Штатів та країн НАТО шукає виконавців терактів вербуючи мігрантів.

"Україна за підтримки США та інших країн НАТО нарощує зусилля щодо вчинення терактів і диверсій на території Росії, намагаючись послабити ресурсну підтримку російської армії та спровокувати панічні настрої серед населення", — заявив Бортников.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що буквально одразу після теракту в "Крокусі" в РФ звинуватили у злочині Україну. Далі почали з'являтися фантастичні версії про те, як терористи хотіли прориватися до України, де їх нібито навіть мали зустрічати, як героїв. Далі розповідалося, що вони мали їхати до Києва по гроші.

Пізніше Бортников домовився до того, що назвав главу ГУР Міноборони України Кирила Буданова " законною метою " для Росії. За його словами, саме він нібито несе відповідальність за ті теракти, які відбуваються на території Росії, зокрема йдеться про трагедію в "Крокус Сіті Холлі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини