Головна Новини Світ Росія У ГУР розповіли, як окупанти змушують українців в окупації «голосувати» за Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, як окупанти змушують українців в окупації «голосувати» за Путіна

Через залякування, підкуп та тиск українців змушують голосувати за Путіна

16 березня 2024, 13:45 comments2171
Поділіться публікацією:

Російські загарбники на окупованих територіях України змушують мешканців голосувати на так званих "виборах" президента РФ. Методи окупантів — залякування, підкуп та тиск. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони в Telegram.

У ГУР розповіли, як окупанти змушують українців в окупації «голосувати» за Путіна

Вибори в РФ. Фото: із відкритих джерел

Українська розвідка повідомляє, що на тимчасово окупованих частинах Запорізької та Херсонської областей представники російської окупаційної влади у супроводі озброєних військових та ФСБшників обходять будинки українців, щоб роз'яснити їм "за кого потрібно голосувати".

При цьому окупанти стверджують, що можуть "намалювати" диктатору Володимиру Путіну і понад 200% підтримки, а результат "виборів" буде незмінним. Росіяни натякають, що відмова голосуватиме свідчити про антиросійську позицію.

ГУР додає, що на Херсонщині перед так званими "виборами" на початку березня окупанти влаштували фільтраційні заходи, під час яких затримували "неблагонадійних" українців. Основний критерій для цього – відсутність російського паспорта.

Під тиском також перебувають підприємці та педагоги. Окупанти залякують їх звільненнями та позбавленням права працювати. Тим часом, пенсіонерів на окупованих територіях намагаються підкупити, щоб ті "проголосували" за Путіна.

"Незважаючи на тиск і репресії з боку російських окупаційних військ, жителі захоплених територій не бажають брати участь у незаконній легітимізації правління Путіна. Більшість людей чинять німий опір окупантам, закриваючись у своїх будинках і намагаються всіляко перешкоджати представникам так званих "мобіль" у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорить процес перевиборів Путіна: які будуть наслідки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/3604
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини