Головна Новини Світ Росія У Краснодарському краї РФ стався вибух біля військового аеродрому
commentss НОВИНИ Всі новини

У Краснодарському краї РФ стався вибух біля військового аеродрому

Вибух стався в Приморську-Ахтарську

2 липня 2023, 18:17
Поділіться публікацією:

В Краснодарському краї  РФ стався вибух біля військового аеродрому. Стало відомо, що на місці вибуху утворилася величезна воронка. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

У Краснодарському краї  РФ стався вибух біля військового аеродрому

У Краснодарському краї РФ стався вибух поблизу військового аеродрому (фото: t.me/ENews112)

У повідомленні йдеться, що інцидент стався в Приморську-Ахтарську.

Місцеві ЗМІ пишуть, що розмір вирви становить 10 метрів у діаметрі та близько 4 метри глибиною. Вибух стався за 200 метрів від місцевого аеродрому.

Наразі невідомо, що стало причиною вибуху, причини встановлюються. Руйнувань немає та ніхто з людей не постраждав.

Водночас Telegram-канал 112 повідомляє, що попередньо біля військового аеродрому впала ракета. Інші подробиці наразі встановлюються.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в окупованому Бердянську пролунали вибухи поблизу аеропорту. У тимчасово окупованому російськими військами Бердянську Запорізької області вранці 30 червня пролунали численні вибухи.   Інформацію підтверджує законна Бердянська міська військова адміністрація та колаборант російських загарбників у Запорізькій області Володимир Рогов. Колаборант російських загарбників Рогов заявив, що ЗСУ вранці вдарили ракетами Storm Shadow, але засоби протиракетної оборони Росії відбили атаку "ще на підступах до міста", а серія вибухів, які чули у Бердянську, – результат роботи ППО.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії пролунав гучний вибух на пороховому заводі, є загиблі. У РФ. на Тамбовському пороховому заводі сьогодні був гучний вибух, після  нього  виникла пожежа. Попередньо кажуть про  чотирьох  загиблих  працівників, які  були залучені  до виробництва зброї на цьому військовому виробництві. В повідомленні  йдеться, що вибух  зафіксований  в цеху №3 приблизно о 14:00. Після вибуху на виробничих площах виник вогонь, його пожежникам   ніби вдалось погасити. В момент вибуху загинули 4 росіяни, ще 2  серед постраждалих. Що стало причиною вибуху  не повідомляють.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини