Головна Новини Світ Росія У Кремлі цинічно відповіли на заклик Ізраїлю засудити атаку Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі цинічно відповіли на заклик Ізраїлю засудити атаку Ірану

Росія закликала Ізраїль та Іран "до стриманості", не засудивши обстріл

14 квітня 2024, 19:15
Поділіться публікацією:

Засудити атаку Ірану закликав посол Ізраїлю в Росії Сімон Гальперін. Але у МЗС РФ на цю заяву відреагували цинічно відреагували. Заяву речниці МЗС Марію Захарову цитують російські ЗМІ. 

У Кремлі цинічно відповіли на заклик Ізраїлю засудити атаку Ірану

Речниця МЗС РФ Марія Захарова (фото з відкритих джерел)

У повідомленні Захарова у відповідь на заклик посла Ізраїлю в Росії Сімони Гальперін засудити атаку Ірану заявила, що "не пам'ятає засудження ізраїльською стороною ударів Києва територією РФ".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Іран зробив офіційну заяву та попередив США. Іран прямо атакував Ізраїль, запустивши крилаті та балістичні ракети,  безпілотники по території Ізраїлю. У своїй заяві Тегеран повідомив, що напад є їх відповіддю на удар ізраїльських сил по консульству Ірану в столиці Сирії Дамаску 1 квітня. 

За словами, очільника Генштабу ЗС Ірану, операцію "Правдиву обіцянку" щодо Ізраїлю виконано. А Тегеран нібито не планує продовжувати її. Також він заявив, що метою операції  були інформцентр на кордоні Ізраїлю та Сирії та ізраїльська авіабаза "Неватим". Окрім цього, офіційний Тегеран через посольство Швейцарії повідомив США, що їхні бази та особовий склад на Близькому Сході "не будуть у безпеці", якщо Америка буде співпрацювати з Тель-Авівом у злочинах.

Також "Коментарі" писали про те, чи будуть США брати участь в наступальних операціях проти ІрануАмериканський президент Джо Байден заявив прем'єру Ізраїлю Біньяміну Нетаньяху, що США не будуть брати участі в наступі на Іран.

ЗМІ пише, що Джо Байден під час телефонної розмови двох лідерів, яка відбулася після атаки Ірану проти Ізраїлю, сказав це. Джерело журналістів повідомило, що Байден в розмові з Нетаньягу оцінив результат атаки як перемогу Ізраїлю, а дії Ірану — як "здебільшого невдалі".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 квітня 2024, 18:51

Опанъкы! Ходіння з дідом на палочці безальтернативному в корупційних скандалах Нетаньяху не допомогло? Щось не було засуджень ракетних атак по наших містах. Українці не такі важливі? Навпаки, пропаганда Портнікова-Соловйова-Шендеровича заохочувала до протистояння між ментально братніми: так цим нацистам фашистам рашистам бандерівцям ... і треба. Такі вони подвійні стандарти. Не даремно в Біблії, інструкції їхнього Творця і, навіть з прикладами Мойсея, даються настанови, як з цими жорстоковыйнымы поводитись. І весь Світ вже 2000 років це визнає.


Новини