Головна Новини Світ Росія У Кремлі істерика через рішення США. Там погрожують діями у відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі істерика через рішення США. Там погрожують діями у відповідь

У Росії істерика щодо намірів США конфіскувати активи Росії та направити на допомогу Україні. Так, спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пригрозив Вашингтону судами, а також «діями у відповідь»

22 квітня 2024, 13:40
Поділіться публікацією:

Вилучення російських активів у США призведе до дій у відповідь і судових розглядів, завдасть сильних збитків економічним інтересам Сполучених Штатів, заявив прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков.

У Кремлі істерика через рішення США. Там погрожують діями у відповідь

Дмитро Пєсков

"Це жодним чином не можна сприймати як якісь законні дії, вони протизаконні, і, відповідно, вони будуть так чи інакше предметом якихось дій у відповідь і предметом судових розглядів",
— заявив Пєсков.

На його думку, і те, й інше буде дуже складним процесом, але вони нібито будуть завдавати сильних збитків економічним інтересам Сполучених Штатів.

Пєсков впевнений, що нібито у разі реалізації таких заходів багато країн та інвесторів десять разів подумають перед тим, як робити якісь вкладення в американську економіку чи зберігати там свої гроші.

Він заявив, що в Кремлі вкрай негативно ставляться до планів вилучення російських активів. Там вважають це зазіханням на державну власність.

При цьому речник російського президента зазначив, що дискусії навколо можливості вилучення російських активів ведуться не тільки в США, а й у Європі.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що палата представників конгресу США схвалила законопроект, який передбачає вилучення російських заморожених активів для допомоги Україні.

Буквально відразу на це рішення відреагував Пєсков і заявив , що Росія відповість на дії Штатів у разі конфіскації російських активів. Однак він не вказав, як саме США доведеться відповісти за конфіскацію активів РФ. При цьому відомо, що російські активи, що потрапили під заморозку, в Сполучених Штатах оцінюються в 5-8 млрд доларів.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини