Головна Новини Світ Росія У Кремлі із сарказмом відреагували на візит Байдена до України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі із сарказмом відреагували на візит Байдена до України

Дмитро Медведєв прокоментував із сарказмом візит американського президента Байдена до України

20 лютого 2023, 16:24 comments3041
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв прокоментував із сарказмом візит американського президента Байдена до України. Вже традиційно кремлівський політик обізвав Україну та її керівництво та звинуватив союзників України. А ще — заговорив про еміграцію українців, забувши сказати, що саме через війну Росії тисячі людей втратили свої домівки та рідних. Свою чергову божевільну заяву він виклав у своєму Телеграмі.

У Кремлі із сарказмом відреагували на візит Байдена до України

Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Медвєдєв поспішив похвалитися, що Байден нібито отримав гарантії безпеки від РФ і тільки тоді поїхав до України. За його божевільною версією, постачання зброї для України "дають змогу заробляти ВПК натовських країн". Окрім цього, він заявив, що нібито постачання дає змогу ще й "красти зброю для продажу терористам по всьому світу".

"Байден, попередньо отримавши гарантії безпеки, з'їздив нарешті до Києва. Обіцяв багато зброї та присягався у вірності неонацистському режиму до гробу. І, звичайно, були взаємні заклинання про перемогу, яка прийде за наявності нових озброєнь та мужнього народу",- написав Медвєдєв.

Кремлівський політик заявив про активну еміграцію українців, навівши якусь свою статистику, назвавши нашу країну "утворення". Але Медвєдєв забув сказати, що саме анексія Криму та Донбасу, повномасштабне вторгнення Росії, обстріли мирного населення є тією головною причиною еміграції українців. Саме через них люди втратили свою родину та домівки.

"А щодо народу… Тут складніше. Нещодавно розмовляв із вихідцями з українських територій. Вони нагадали мені нехитру статистику. 2001-го населення України, за даними перепису, було близько 48,5 млн осіб. Потім розпочалась СВО та активна еміграція. Як до Європи, так і до Росії. За оцінками різних експертів, виїхало загалом від 15 до 20 млн осіб. Тому населення того дивного утворення, що відоме під ім'ям Окраїни, нині 20–25 млн осіб, не більше. І вона має тенденцію до скорочення. Так що танки та снаряди важливі, звичайно. Але люди, безумовно, важливіші. Їхній масовий від'їзд і є відповідь на запитання, за ким майбутнє",- написав кремлівський політик.

Нагадаємо, що "Коментарі" написали про те, що у Білому дому зв'язувалися з Росією перед візитом Байдена в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини