Головна Новини Світ Росія У Кремлі кажуть, що спробували «намацати» перелік питань для зустрічі Зеленського і Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі кажуть, що спробували «намацати» перелік питань для зустрічі Зеленського і Путіна

У Кремлі кажуть, що контактували з Києвом з приводу зустрічі Путіна і Зеленського

7 жовтня 2021, 16:23
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков підтвердив, що заступник керівника адміністрації президента РФ спілкувався з представниками української влади, щоб спробувати "намацати" ряд тем, які могли б підніматися на саміті Зеленського і Путіна. Як передає видання "Коментарі", про це пише російське агентство ТАСС.

У Кремлі кажуть, що спробували «намацати» перелік питань для зустрічі Зеленського і Путіна

Володимир Путін фото: Reuters

Пєсков акцентував увагу на тому, що до цих пір не вдається досягти компромісного рішення з низки питань. За словами спікера російського президента, Дмитру Козаку було доручено провести переговори з українською стороною, щоб спробувати знайти порозуміння з офіційним Києвом щодо низки питань.

Прес-секретар президента РФ зазначив, пропонувався цілий спектр варіантів тем, які могли б стати ключовими на зустрічі Зеленського і Путіна, але в підсумку про якусь готовність з боку Києва піти на зустріч Москві говорити так і не доводиться. Оскільки спільного порядку денного для зустрічі не вийшло виробити, то і немає ніяких підстав таку зустріч проводити.

Зазначимо, вперше інформація про те, що адміністрація президента РФ і Офіс президента України почали підготовку до зустрічі лідерів Росії і України з'явилася 6 жовтня через повідомлення в російських ЗМІ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков назвав українців, які ненавидять росіян, родичами, яких просто ввели в оману. Кремль не вважає, що Росія втратила свої родинні зв'язки з українцями.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Дмитро Пєсков розповів, яка ймовірність того, що Путін і Зеленський зустрінуться в цьому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини