Головна Новини Світ Росія У Кремлі назвали умову деескалації ситуації на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі назвали умову деескалації ситуації на Донбасі

Все залежить від дій ЗСУ, вважають російські політики

14 квітня 2021, 12:48 comments1275
Поділіться публікацією:

Ситуація поблизу лінії розмежування на Донбасі продовжує бути непростою. Окремої напруги додають постійні заяви з боку Москви щодо військових дій відносно України. Сьогодні ж, 14 квітня, в Кремлі нарешті вперше відреагували на заклики багатьох зарубіжних урядів припинити нагнітати обстановку у східній українського кордону, пише ТАСС.

У Кремлі назвали умову деескалації ситуації на Донбасі

Пєсков про російську армію на кордоні з Україною. Фото із відкритих джерел

За словами прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, для деескалації військового конфлікту з Україною існує важлива умова. Політик наголошує, що українські військовослужбовці повинні припинити нібито "провокувати" бойовиків з ОРДЛО. На думку представника Кремля, лише таким способом можна домогтися зниження градуса напруги ситуації на Донбасі.

Згадав Пєсков і про дислокацію російських армійських підрозділів у Воронезькому регіоні. Уже вкотре чиновник підкреслив, що перебування військовослужбовців на увазі виключно їх участь в спеціальних навчаннях. За словами Пєскова, це жодним чином не означає тиск на Україну або ж спробу загострити ситуацію на Донбасі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Воронезьку область в уряді Росії чомусь порахували найвдалішим для дислокації власної армії. Саме в цій області був розбитий польовий військовий табір росіян, а також спостерігається скупчення різної техніки: танків, бойових машин, наявність достатньої кількості зброї. У нашому матеріалі ви можете дізнатися більше деталей, а також ознайомитися з фото- і відеоматеріалами, що підтверджують статистичні дані.

Також ви можете прочитати про терміни перебування російських військових поблизу східних областей України.

Крім цього, на порталі ми розповідали, чому Леонід Кравчук упевнений, що масштабний напад російської армії на Україну цілком може стати причиною для Третьої світової війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини