Головна Новини Світ Росія У Кремлі не приховують, що задоволені реакцією США на падіння ракет у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі не приховують, що задоволені реакцією США на падіння ракет у Польщі

Кремль похвалив США за відповідь на падіння ракети у Польщі

16 листопада 2022, 14:45 comments2763
Поділіться публікацією:

У Кремлі похвалили США за "стриману та професійну реакцію" на падіння уламків ракети у Польщі. Про це заявив речник Кремля Дмитро Пєсков, якого цитує агентство "Інтерфакс", пише видання "Коментарі".

У Кремлі не приховують, що задоволені реакцією США на падіння ракет у Польщі

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"У цьому випадку є сенс звернути увагу на стриману та набагато професійнішу реакцію американської сторони та американського президента", — заявив журналістам рупор Кремля.

За словами Дмитра Пєскова, ця реакція "контрастувала з абсолютно істеричною реакцією польської сторони та цілої низки інших країн".

Пєсков зазначив, що відповіді на питання з інцидентом, що стався, знає влада Польщі, яким потрібно поводитися більш стримано, особливо, коли обговорюються такі досить небезпечні теми.                                                                                                                                                                            

Варто зазначити, що в агентства Reuters з'явилася інформація про те, що президент США Джо Байден заявив партнерам G7 і НАТО, що ракетний вибух у східній Польщі був викликаний ракетою від української системи ППО.

Подібну інформацію озвучили в НАТО, зазначивши, що за попередніми даними, які є зараз, уламки ракет, які впали в Польщі, належали Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — літак НАТО відстежив ракету, яка впала в Польщі.

Також "Коментарі" писали – перші підсумки саміту G20: про що вони говорять – чи можуть вони вплинути на війну в Україні та створити додаткові проблеми Росії. Експерти розібралися у ситуації в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 листопада 2022, 15:21

Очікувано. Саме Росія і є вигодонабувачем. Ще західні лузери в один голос повторюють наратив всіх тоталітарних корумпованих злочинців: "Якби не напад,..." Так і Сталін казав, потім українці Хрущов, Брежнєв. А самі скільки зла всередині і по світу створили! "Якби не Гітлер, ми б вже при комунізму жили". Важко уявити той православний бородатий ЗеПолПотівський жах, який би був. Так і НАТО. Стравили корумпованих членів сім'ї православного сектанату один проти одного - самі осторонь. Тільки вибухівку у конфлікт постачають.


Новини