Головна Новини Світ Росія У Кремлі озвучили умови, за яких відбудуться подальші перемовини із Заходом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі озвучили умови, за яких відбудуться подальші перемовини із Заходом

В Кремлі хочуть отримати чіткі відповіді щодо питань нерозширення НАТО та безпеки в Європі

13 січня 2022, 14:18
Поділіться публікацією:

Речник Володимира Путіна висловився щодо проміжних результатів переговорів між представниками НАТО та російською делегацією. Про це пише Дождь.

У Кремлі озвучили умови, за яких відбудуться подальші перемовини із Заходом

У Європі проходять переговори Росії та НАТО, фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков повідомив, що в сторін переговорів є розбіжності з принципових питань. Втім, в Кремлі не бачать сенсу вести перемовини заради перемовин. Оскільки, від початку керівництво Росії наголошувало на тому, що вони прагнуть не просто сісти за круглий стіл, а отримати "конкретні відповіді на поставлені принципові питання".

Однак, за словами Пєскова, саме в ключових питаннях згоди сторони не дійшли й це погано. А от позитивні зрушення спостерігалися в другорядних питаннях.

За словами Пєскова Кремль буде вести дипломатичні перемовини, якщо інша сторона буде готова давати чіткі відповіді, а не вести "процесу заради процесу".

"В Росії ніколи не було дефіциту політичної волі для переговорів і їх продовженню, навпаки ми неодноразово наштовхувалися на небажання наших контрагентів ці переговори вести. Я не сумніваюсь що не буде дефіциту політичної волі й надалі, але за умови розуміння, що в принципових питаннях не може бути процесу заради процесу. Має бути конкретний результат, конкретна відповідь. За результатами першого і другого раунду, наскільки ми зрозуміли, можемо чекати впродовж кількох днів якогось конкретного письмового формулювання", — заявив Пєсков.

Як повідомляв портал "Коментарі", експерти вважають, що для України небезпечніші не війська РФ, а внутрішня дестабілізація, до якої може прикласти руку Кремль. Про який внутрішній саботаж може йтися? Чи досить українська влада робить, щоб мінімізувати ризики?

Також ми писали, що експерти розповіли, до чого слід готуватися українцям та чому перемовини з Росією не виправдають оптимістичних сподівань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини