Головна Новини Світ Росія У Кремлі передумали гучно святкувати річницю анексії українського Криму: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі передумали гучно святкувати річницю анексії українського Криму: що відомо

Росія відмовилась від проведення концерту 18 березня з нагоди "приєднання Криму"

16 березня 2023, 18:51
Поділіться публікацією:

У Росії передумали влаштовувати концерт з нагоди "приєднання Криму" на стадіоні "Лужники" в Москві 18 березня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на російське видання Meduza.

У Кремлі передумали гучно святкувати річницю анексії українського Криму: що відомо

Росія відмовилась від концерту в "Лужниках"(фото з відкритих джерел)

Джерела ЗМІ повідомляють, що в Кремлі вирішили "не влаштовувати великих святкувань", а обійтися "точковими заходами".

Відтак, 20 березня у Москві на Нікітському бульварі відкриють фотовиставку "Кримська весна. 9 років ми разом", а в Магаданській області планують провести акцію, де можна буде безкоштовно надіслати листівки до півострова.

Раніше з'явилася інформація про те, що  в кінці лютого пропагандисти вже почали збирати масовку на майбутній концерт в "Лужниках", де мав виступити Путін.

"Відповідне оголошення було розміщено в групі "Мега Волонтер Москва" у "ВКонтакте", де раніше набирали глядачів на "патріотичний" мітинг-концерт, що відбувся в "Лужниках" 22 лютого", — пише видання.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те,  що у Путіна анонсували заходи до річниці окупації Криму. З нагоди 9 річниці анексії Криму російський президент Володимир Путін  може відвідати тимчасово окупований  регіон України. У пропагандистській програмі "Москва. Кремль. Путін" на російському телеканалі "Россия-1" повідомили, що Володимир Путін з робочою поїздкою наступного тижня відвідає один із російських регіонів. Окрім цього, пропагандисти також повідомили, що в очільника заплановані міжнародні контакти. Наразі немає офіційних повідомлень з Кремля з приводу участі російського президента в заходах в окупованому Криму. Пропагандисти пафосно називають це "свято" возєднанням.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

vbcvbc

16 березня 2023, 19:23

СEKС Знакомства в твоем городе: огромная база людей которых интересует только сeкс, бесплатная и анонимная регистрация без привязки телефона, проверенные фото и видео. Просто попробуй ----- https://min.lc/keks


Новини