Головна Новини Світ Росія У Кремлі повідомили, що скаже Путін у своєму зверненні до парламенту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі повідомили, що скаже Путін у своєму зверненні до парламенту

Щорічний виступ перед Федеральними Зборами Путін вирішив зробити напередодні нападу на Україну

19 лютого 2023, 19:13
Поділіться публікацією:

Російський президент Володимир Путін зверне особливу увагу на війну в Україні у своєму виступі перед Федеральним Зборам РФ, що відбудеться напередодні річниці вторгнення в Україну. Про це повідомив речник очільника Кремля Дмитро Пєсков в ефірі російського телебачення.

У Кремлі повідомили, що скаже Путін у своєму зверненні до парламенту

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Пєсков наголосив, що "на такому дуже складному етапі нашого життя" росіяни очікують почути від Путіна "оцінку поточних подій, оцінку спеціальної військової операції, оцінку міжнародної ситуації та бачення президентом того, як ми з цим справляємося і як ми будемо розвиватися далі". 

"Це, я думаю, головне, чого всі чекають, і головне, на чому так чи інакше буде концентруватися президент", — заявив речник Путіна Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін збирає федеральні збори. Російський президент Володимир Путін обрав датою свого виступу перед федеральними зборами 21 лютого. Вірогідно, очільник Кремля хоче від них ухвалення певного рішення. Про це розповів політолог Валентин Гладких. За словами політолога, будь-яка заява Путіна не матиме суттєвої суспільного впливу на жителів Російської Федерації і зовсім не буде ніякого ефекту для України. Також Гладких припустив, що дату 21 лютого для зборів та виступу російського диктатора у Кремлі обрали, аби зібрання ухвалило якісь рішення, щоб озвучити їх 23 – 24 лютого. За версією Валентина Гладких, президент Росії може зробити низку заяв. Усі вони так чи інакше стосуватимуться повномасштабного вторгнення в Україну. На його переконання, які б рішення не ухвалила РФ і щоб не сказав очільник країни-терористки, кардинально вони нічого не змінять. А українцям треба не переживати за слова диктатора, а готуватися до контрнаступу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини