Головна Новини Світ Росія У Кремлі продовжують ядерний шантаж і тонко погрожують Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі продовжують ядерний шантаж і тонко погрожують Заходу

У Кремлі прив'язують усі дії навколо ядерної зброї до рішень Заходу

сьогодні, 13:03
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков відмовився прямо говорити про те, чи зможе РФ змінити позицію щодо проведення ядерних випробувань, якщо Захід дозволить Україні завдавати ударів далекобійною зброєю по російській території.

У Кремлі продовжують ядерний шантаж і тонко погрожують Заходу

Дмитро Пєсков

Натомість, Пєсков нагадав заяву диктатора Володимира Путіна з цього питання.

"Переслухайте та перечитайте заяву президента, яку він зробив з цього питання — на тему можливого дозволу на використання західних озброєнь (для завдання ударів) углиб території Росії. Там дуже доступно викладено позицію РФ", — сказав Пєсков.

При цьому відомо, що ще 12 вересня диктатор Путін заявив, що Сили оборони нібито не в змозі завдавати ударів углиб російської території без даних європейських та американських супутників. Тому, за його словами, йдеться не про дозвіл на використання західних ракет, а про пряму участь країн НАТО у конфлікті. При цьому кремлівський диктатор підкреслив, що виходячи з загроз, які створюються, Москва прийматиме "відповідні рішення".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія регулярно загрожує цивілізованому світу застосуванням ядерної зброї. Втім, на Заході ці погрози багато політиків уже перестали сприймати серйозно.

Можливо, щоб нагадати про серйозність намірів, у РФ вирішили провести випробування міжконтинентальної балістичної ракети "Сармат". Але це випробування з тріском провалилося, ракета вибухнула в пусковій шахті на російському полігоні в Плесецьку. Це була щонайменше четверта невдала спроба запуску ракети "Сармат". Перше і поки що єдине повністю успішне випробування цієї ракети відбулося 20 квітня 2022 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини