Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували контакти Путіна та Трампа з кінця 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували контакти Путіна та Трампа з кінця 2021 року

У Кремлі відреагували на інформацію про те, що Трамп та Путін після 2021 року часто зідзвонювалися

сьогодні, 10:17
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп після того, як залишив Білий дім, нібито таємно спілкувався з кремлівським диктатором Володимиром Путіним. Як йдеться у книзі журналіста-розслідувача Боба Вудворда, політики з того часу говорили щонайменше сім разів. Крім цього журналіст стверджує, що нібито Трамп відправляв Путіну дефіцитні тести на коронавірус.

У Кремлі прокоментували контакти Путіна та Трампа з кінця 2021 року

Трамп і Путін

На цю інформацію відреагували у Кремлі. Зокрема, її прокоментував речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков. Він заявив, що інформація, яка з'явилася у західних ЗМІ, не відповідає дійсності.

Говорячи про зідзвони Трампа та Путіна він сказав: "Ні, це не так".

При цьому в коментарі The New York Times Пєсков заявив, що мова йде про типову дезінформацію в контексті передвиборчої політичної кампанії.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у США оприлюднили фрагменти книги журналіста-розслідувача Боба Вудворда. Як стверджується, після 2021 року Дональд Трамп та Володимир Путін спілкувалися телефоном щонайменше сім разів. Більше того, Трамп нібито навіть допоміг кремлівському диктаторові. За інформацією журналіста, Путін був дуже наляканий пандемією коронавірусу та відсутності тестів. Як йдеться у книзі, Трамп нібито навіть відправив Путіну дефіцитну посилку з тестами на коронавсірус для особистого користування диктатора.

Сам Путін у відповідь нібито навіть пригрозив Трампу, щоб той не розповідав про це, адже вказав, що таке рішення матиме негативні політичні наслідки для американського політика. Однак на цьому контакти Путіна та Трампа не закінчилися. Як зазначає Вудворд з посиланням на джерела в команді лідера республіканців, Трамп розмовляв з російським диктатором щонайменше сім разів після того, як залишив посаду президента США, а остання розмова відбулася на початку 2024 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини