Головна Новини Світ Росія У Кремлі прокоментували результати виборів у Польщі: "нам це не подобається"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прокоментували результати виборів у Польщі: "нам це не подобається"

Речник Кремля Пєсков розповів, чи покращаться відносини між Польщею та Росією після виборів.

18 жовтня 2023, 15:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на завершення парламентських виборів у Польщі та заявив, що "поляки займають вельми ворожу позицію" щодо Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі прокоментували результати виборів у Польщі: "нам це не подобається"

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Пєсков вважає, що результати парламентських виборів у Польщі не покращать відносин з Росією.

"Факт залишається фактом: поляки нас не люблять, вони з нами не дружать, і вони займають вельми ворожу позицію з усіх питань, які стосуються нас. Нам це не подобається", — сказав Дмитрій Пєсков.

Речник Кремля заявив, що серед польської влади не має жодного політичного утворення, яке б намагалось налагодити відносини з Росією.

Нагадаємо, що у Польщі 15 жовтня пройшли парламентські вибори. За їх результатами перемогла провладна партія "Право і Справедливість", яка набрала 35,4% голосів. Однак цього замало для формування коаліції, тому після років при владі вона піде в опозиції. Тоді як теперішні опозиційні партії "Громадянська коаліція", "Лівиця" та "Третій шлях"" сформують коаліційний уряд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в ультраправій польській партії "Конфедерація" відбувся скандал після оголошення результатів виборів. Крім того, деякі учасники цієї партії відкрито висловлювали проросійські погляди та заявляли про те, що Україна не здатна перемогти Росію у війні.

Також "Коментарі" писали, що президент Росії Володимир Путін похвалив Україну за спроби мирних переговорів та відреагував на інформацію про передачу Сполученими Штатами для української армії ракет ATACMS.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини