Головна Новини Світ Росія У Кремлі різко відреагували на образливі слова Володимира Зеленського про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі різко відреагували на образливі слова Володимира Зеленського про Путіна

Пєсков заявив, що український президент "давно перестав бути можливим опонентом" для глави РФ

26 січня 2023, 15:12 comments3119
Поділіться публікацією:

У Кремлі не змогли не відреагувати на заяву президента України Володимира Зеленського, який заявив, що його не цікавлять переговори з Путіним, бо він є "ніхто". Відповідь Кремлі озвучив речник російського президента Дмитро Пєсков. Він спробував парирувати, що Володимир Зеленський "сам давно перестав бути можливим опонентом" для президента РФ.

У Кремлі різко відреагували на образливі слова Володимира Зеленського про Путіна

Путін та Пєсков. Фото: із відкритих джерел

"Ми знаємо, з якими обіцянками Зеленський обирався президентом. Він не вирішив проблему Донбасу, він не виконав Мінські домовленості, більше того, як з'ясувалося, він не збирався їх виконувати, він готувався до війни", — заявив головний рупор Кремля.

Образливі слова на адресу російського диктатора президент України Володимир Зеленський сказав під час інтерв'ю "Sky News". Журналіста опитала Володимира Зеленського висловити думку – чи може зустріч із Володимиром Путіна призвести до закінчення війни та чи прагнутиме сам український лідер до такої зустрічі. На це Зеленський заявив, що йому це не цікаво, не цікаво просто говорити, адже незрозуміло, хто ухвалює рішення в Росії, а самого Путіна Зеленський назвав "ніким".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у короткостроковій перспективі РФ вдасться до наступальних дій, у яких втратить багато особового складу, сил та коштів. Після того, як вона зазнає ряду суттєвих поразок на полі бою, розпочнеться розбрід і хитання всередині країни-агресора з ймовірністю її розпаду, прогнозує радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк. На його думку, формула якнайшвидшого закінчення війни проста – більше зброї, яку просить Україна. Чи згодні з такими твердженнями? Яка ймовірність краху РФ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини