Головна Новини Світ Росія У Кремлі розкрили, чи є нова посада Шойгу його пониженням
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розкрили, чи є нова посада Шойгу його пониженням

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що призначення Сергія Шойгу на посаду голови Ради безпеки не є його понженням. За його словами, у рамках роботи Шойгу матиме постійний доступ до Путіна

14 травня 2024, 12:37
Поділіться публікацією:

Як заявив спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, Сергій Шойгу після звільнення з посади міністра оборони отримав велику державну посаду, оскільки був призначений главою Ради безпеки РФ.

У Кремлі розкрили, чи є нова посада Шойгу його пониженням

Дмитро Пєсков

При цьому Пєсков заявив, що недоречно говорити, що Шойгу понизили на посаді.

"Це дуже висока державна посада з дуже широким обсягом завдань, що грає величезну роль для країни",
— заявив Пєсков журналістам.

Крім того, спікер кремлівського диктатора особливо наголосив, що керівник Ради безпеки перебуває у постійному прямому контакті з главою Кремля Володимиром Путіним і несе велику відповідальність.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що міністра оборони країни-терориста Сергія Шойгу було відправлено у відставку. Втім, він не пішов із політичного життя РФ, а очолив Радбез замість Миколи Патрушева. Як вважають експерти, таким чином кремлівський диктатор Володимир Путін вирішив послабити самого Патрушева, який контролював усіх силовиків і готував свого сина в наступники Путіну.

У той же час посаду міністра оборони отримав на тисячу відсотків людина Путіна Андрій Білоусов. Він уже отримав від генералів принизливе прізвисько "бухгалтер". Експерти прогнозують, що невдовзі генерали влаштують бунт проти нього, бо не захочуть звітувати за "кожну копійку" і почнуть скаржитися Путіну на нового міністра.

Втім, є думка, що Білоусов точно розумніший за Шойгу і зробить усе для того, щоб перенаправити всі корупційні потоки на виробництво зброї та забезпечення армії, що для України не дуже хороша новина, оскільки армія терористів буде ще краще озброєна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини