Головна Новини Світ Росія У Кремлі розпочали підготовку до переобрання Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розпочали підготовку до переобрання Путіна

Путін уже думає, як утримати владу у 2024 році

13 січня 2023, 12:30 comments3391
Поділіться публікацією:

Внутрішньополітичний блок Кремля розпочав підготовку до виборів президента Росії 2024 року, виходячи з того, що в них братиме участь російський диктатор Володимир Путін. Як передає портал "Коментарі", про це пише російське видання "Комерсант" із посиланням на джерела.

У Кремлі розпочали підготовку до переобрання Путіна

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

За інформацією джерел видання, представники внутрішньополітичного блоку Адміністрації президента РФ опрацьовують різні сценарії виборів і виходять із того, що нічого не завадить тому, щоб кампанія пройшла за планом і Путін у 2024 році переобрався на черговий термін.

За словами співрозмовників видання, зокрема саме в таких рамках нещодавно проходило обговорення цих виборів з експертами.

Останні перед президентською кампанією регіональні вибори в Росії намічені на вересень 2023 року і, як звертає увагу співрозмовник видання, торкнуться досить великої кількості територій.

Це означає, що на них можна протестувати як технологічні, так і змістовні ідеї, які можна буде використати і 2024 року Путіну, озвучуючи свої тези людям.                                                                                                                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чим закінчилася битва за Соледар: хто контролює місто.

Також видання "Коментарі" повідомляло – скільки мільйонів солдатів російський диктатор Володимир Путін хоче кинути на Україну: дані української розвідки.

Раніше "Коментарі" писали – Україна отримає танки та літаки: Олексій Резніков озвучив оптимістичний прогноз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини