Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли про тимчасові рамках війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли про тимчасові рамках війни в Україні

Для РФ головне - "ефективність виконання операції" в Україні, стверджує речник президента РФ

18 липня 2022, 13:00 comments1662
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін не встановив певних тимчасових рамок бойових дій російської армії в Україні. Перед військами він поставив головне завдання – "ефективність виконання операції". Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю держтелерадіо Ірану заявив речник Путіна Дмитро Пєсков, пишуть російські ЗМІ.

У Кремлі розповіли про тимчасові рамках війни в Україні

Путін та Пєсков. Фото: з відкритих джерел

При цьому Дмитро Пєсков вкотре заявив, що російські загарбники намагаються окупувати українські міста та села "дуже акуратно", не завдаючи шкоди місцевому населенню. Окупанти виключають удари по цивільним об'єктам.                                                                   

"…збройні сили працюють дуже акуратно, використовують високоточну зброю, виключають будь-які удари по цивільній інфраструктурі…", — стверджував він.

Нагадаємо, війська РФ вторглися в Україну рано вранці 24 лютого, і Кремль не оголошував Києву війну, а назвав свої дії "спецоперацією" для нібито "демілітаризації" та "денацифікації".

Противник обстрілював не лише військові, а й цивільні об'єкти. Лише в одному Маріуполі через росіян загинуло понад 20 тисяч людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з наближенням холодів влада заговорила про нову хвилю вимушених переселенців в Україні: експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю, чому потрібна примусова евакуація – в чому небезпека, чи є передумови, що українці готують до нової втрати українських міст.                  

Також видання "Коментарі" повідомляло — тепер не до України: Рамзан Кадиров, який погрожував взяти Польщу і дійти до Берліна, просить Путіна якнайшвидше поставити ППО до Чечні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини