Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, що авіакатастрофа з Пригожиним могла бути навмисною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, що авіакатастрофа з Пригожиним могла бути навмисною

Представник президента РФ Дмитрій Пєсков не виключає навмисне вбивство Пригожина.

30 серпня 2023, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що падіння літака Пригожина на якому перебувало 10 осіб могло бути організовано навмисно. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі розповіли, що авіакатастрофа з Пригожиним могла бути навмисною

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

23 серпня літак Пригожина здійснював рейс з Москви до Санкт-Петербурга. Під час польоту літак розбився, а всі десять пасажирів, включно з лідером вагнерівців Євгеном Пригожиним загинули. Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що наразі слідчий комітет РФ проводить розслідування та оцінює різні варіанти щодо авіатрощі літака.

"Очевидно, що розглядаються різні версії, в тому числі версія — ви розумієте, про що ми говоримо — скажімо, умисне вбивство", — сказав Дмитрій Пєсков.

Кремлівський чиновник також наголосив, що це російське розслідування і про міжнародне втручання не може бути й мови.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський політолог вважає Пригожина живим. За його словами лідер вагнерівців знав про плани Кремля ліквідувати його, тому посадив на літак свого двійника. Експерт стверджує, що після того, як слідчий комітет РФ підтвердив смерть Пригожина за допомогою аналізу ДНК Путін зрозумів, що лідер вагнерівців живий, тому не пішов на його похорони. Крім того, політолог зазначає, що тепер Пригожин буде мститись Путіну. ЗМІ також стверджують, що лідер ПВК "Вагнер" Євгеній Пригожин мав план "Б" на випадок своєї загибелі. Він стосується Путіна.

Також "Коментарі" писали, що в Сполучених Штатах зробили нове повідомлення щодо загибелі Пригожина. Американські офіційні особи все більш переконані, що Євген Пригожин загинув під час падіння літака у Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/213625
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини