Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, які "червоні лінії" Заходу краще не перетинати
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, які "червоні лінії" Заходу краще не перетинати

Пєсков упевнений, що Путін попередив західні країни про невтручання у внутрішні справи Росії

21 квітня 2021, 17:59
Поділіться публікацією:

Світова спільнота активно обговорює виступ російського президента Володимира Путіна перед населенням і урядом РФ. Як відомо, політик приділив належну увагу зовнішній політиці, попередивши про існування деяких "червоних ліній" для інших країн. У Кремлі пояснили, що саме Путін мав на увазі, повідомляють "РИА Новости".

У Кремлі розповіли, які "червоні лінії" Заходу краще не перетинати

Пєсков про "червоні лінії" для Заходу. Фото: Сергій Гунеєв

За словами прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, нині існує кілька тем, які міжнародним партнерам краще не зачіпати. Найголовніші з них, каже чиновник, стосуються нацбезпеки Російської Федерації.

Пєсков вважає, що Володимир Путін "окреслив" певне коло питань, у яких Росія збирається розібратися винятково самостійно.

Якщо хтось спробує силою порушити кордони РФ або заподіє додаткові економічні незручності, на це надійде негайна відповідь від російського уряду, підкреслив спікер Кремля.

Також Дмитро Пєсков додав, що до "червоних ліній" можна віднести і втручання у виборчий або будь-який інший внутрішньополітичний процес з боку Заходу. Крім цього, у Кремлі зазначили, що Росія буде реагувати і на "образливі розмови", які стосуються країни та її громадян.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, чому під час свого виступу Путін не торкнувся теми України або війни на Донбасі.

Експерти вважають, що таким чином російський президент підкреслює кремлівські меседжі щодо нібито "внутрішнього конфлікту" в Україні. Детальніше читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як фахівці оцінюють пропозицію Зеленського зустрітися з Путіним в ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини