Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, який сигнал чекають від Києва, щоб розпочати підготовку зустрічі Путін-Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, який сигнал чекають від Києва, щоб розпочати підготовку зустрічі Путін-Зеленський

У Кремлі хочуть отримати від Києва конкретні пропозиції щодо зустрічі Путіна та Зеленського

20 грудня 2021, 14:00
Поділіться публікацією:

У Кремлі не займаються підготовкою зустрічі президента РФ Володимира Путіна та президента України Володимира Зеленського. Причина – відсутність конструктивних пропозицій від української сторони для включення їх до порядку денного зустрічі. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на "РІА Новини".

У Кремлі розповіли, який сигнал чекають від Києва, щоб розпочати підготовку зустрічі Путін-Зеленський

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Спікер російського президента Дмитро Пєсков зазначив, що на сьогодні між Москвою та Києвом не ведеться робота щодо того, щоб узгодити теми щодо майбутньої зустрічі Путіна та Зеленського, не ведеться і робота з організації самої зустрічі. Пєсков зазначив, що від України Росія не отримала жодних пропозицій та меседжів.

За словами Пєскова, внесення змін до українського законодавства щодо надання українського громадянства тим росіянам, які нібито покинули свою Батьківщину через політичні переслідування, не сприяє тому, щоб зустрічі президентів України Росії відбулися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський дипломат Георгій Кунадзе вважає, що Росія, стягуючи війська до українського кордону, насправді не має наміру нападати, Кремль таким чином просто блефує, підвищуючи ставки у переговорах із Заходом. Кунадзе висловив переконання, що в Кремлі чудово розуміють, що Україна сьогодні – це не Грузія зразка 2008-го року і вона точно дасть серйозну відсіч, якщо війська РФ підуть у наступ, до того ж якщо на чаші ваг поставити загрозу війну і саму війну , то перше значно ефективніше. Війна ж це така річ, результат якої неможливо передбачити. Тож на неї ставку в Москві поки що не роблять.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини