Головна Новини Світ Росія У Кремлі шок: Захід не реагує на ядерний шантаж РФ і не йде на діалог
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі шок: Захід не реагує на ядерний шантаж РФ і не йде на діалог

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков зазначив, що ризики виникнення ядерної війни зростають як ніколи, але Захід чомусь відмовляється йти на діалог у цьому питанні

22 травня 2024, 14:47 comments1582
Поділіться публікацією:

Відомо, що 23 держави заявили про те, що ризик виникнення ядерного конфлікту досяг найвищих значень за останні роки. У той же час, як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, Захід чомусь не хоче йти на діалог з питання зниження напруги в ядерній сфері.

У Кремлі шок: Захід не реагує на ядерний шантаж РФ і не йде на діалог

Дмитро Пєсков

"Загалом ескалація напруженості на європейському континенті та у світовому масштабі, активна фаза регіональних конфліктів, звичайно, не додає стабільності та передбачуваності, потенційно небезпечна подальшою ескалацією напруженості, у тому числі в ядерній сфері",
— сказав Пєсков.

При цьому спікер кремлівського диктатора підкреслив, що така ситуація вимагає проведення поглибленого діалогу для того, щоб, спираючись на політико-дипломатичні методи, шукати шляхи виходу із цієї напруженої ситуації.

"Але цей поглиблений діалог серед основних гравців зараз відкидається країнами так званого колективного Заходу",
— сказав Пєсков.

При цьому він прокоментував, що Росія 16 травня запустила в космос протисупутниковий апарат. За його словами, РФ діяла виключно відповідно до міжнародного права і нічого не порушує.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що терористична Росія посилила свій ядерний шантаж, сподіваючись залякати країни Заходу ядерною війною. Зокрема, вона розпочала навчання щодо застосування тактичної ядерної зброї. Зокрема, Міноборони країни-агресора навіть опублікувало кадри із цих навчань, щоб навести більше страху.

У той же час американські аналітики стверджують , що ці навчання проводяться з єдиною метою – залякати Захід та змусити його виконувати всі російські ультимативні вимоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини