Головна Новини Світ Росія У Кремлі сказали, чи поїдуть на наступний саміт миру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі сказали, чи поїдуть на наступний саміт миру

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що всі країни знають про те, чи РФ готова їхати на наступний самі миру, щоб обговорити умови припинення війни в Україні

17 червня 2024, 13:33 comments2514
Поділіться публікацією:

Як заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, російський підхід до мирного врегулювання в Україні викладено президентом Росії на зустрічі з керівництвом МЗС.

У Кремлі сказали, чи поїдуть на наступний саміт миру

Дмитро Пєсков

Тобто, на думку Пєскова, підхід російської сторони цілком прозорий і послідовний. Як додав речник, цей підхід добре знають, у тому числі, і міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Таким чином, Пєсков відповів на прохання російських журналістів прокоментувати заяву глави українського МЗС Дмитра Кулеби про можливість участі Росії в наступній міжнародній конференції по Україні.

Також Пєсков заявив, що Росія візьме до уваги позицію країн, які взаємодіють із Москвою, але підписали підсумкову декларацію конференції щодо України, при цьому таке рішення не зіпсує двосторонніх відносин .

При цьому він звернув увагу, що нібито дуже багато учасників говорили, що врегулювати конфлікт неможливо без участі в переговорах Росії.

Також речник кремлівського диктатора стверджує, що Росія продовжуватиме працювати з усіма країнами, які готові це робити.

"Це позиція нашого президента, він продовжує залишатися відкритим для діалогу, для серйозних обговорень, субстантивних обговорень та результативних обговорень. Продовжує залишатися на порядку денному і та мирна ініціатива, з якою виступив наприкінці минулого тижня президент Путін",
– сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у Швейцарії 15-16 червня відбувся Глобальний саміт світу, який Росія разом із Китаєм намагалися зірвати. При цьому учасники саміту висловили прихильність до територіальної цілісності України.

Також відомо, що Путін назвав свої умови для миру в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини