Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли чи планують робити великоднє перемир’я
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли чи планують робити великоднє перемир’я

У Москві відреагували на можливість припинити військові дії на Великдень.

10 квітня 2023, 16:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмітрій Пєсков заявив, що Російська Федерація не планує припиняти військові дії в Україні, зокрема і на Великдень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відповіли чи планують робити великоднє перемир’я

Речник Кремля Дмітрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

У Кремлі відреагували на можливість перемир'я на Великдень та заявили, що такі пропозиції не надходили до російського керівництва. Проте, зазначили про можливість такого у майбутньому.

"Поки що жодних ініціатив з цього приводу не було, але наш Страсний тиждень тільки розпочався. Поки що таких ініціатив не було", — говорить Дмітрій Пєсков.

Інститут вивчення війни попередив, що Росія може використати великодні свята для ідеї припинення вогню через повагу до релігії. У ISW зазначили, що таким чином Москва планує затримати українські наступальні дії та мати час для перегрупування своїх підрозділів. Росія від перемир'я на Великдень може отримати набагато більшу користь ніж українські сили.

Нагадаймо, що у Кремлі закликали до перемир'я на Різдво, проте не дотримали слова та в перші години здійснили кілька обстрілів українських позицій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на причетність до зливу секретних документів з Пентагону. Речник Кремля заявив, що це лише світові тенденції, які у всьому звинувачують Росію.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі повідомили, чи будуть проводити парад 9 травня на Червоній площі. Губернатори кількох областей, що межують з Україною відмовились від традиційного для РФ параду. Російські політики назвали це заходами безпеки для своїх громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини