Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, чи прийде Путін на похорони Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи прийде Путін на похорони Пригожина

Прессекретар Путіна Дмитрій Пєсков відповів на питання щодо участі Путіна у похованні Пригожина.

28 серпня 2023, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що наразі немає інформації щодо дати поховання засновника ПВК "Вагнер" Євгенія Пригожина, тому неможливо вказати, чи буде присутній на церемонії Володимир Путін. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відповіли, чи прийде Путін на похорони Пригожина

Чи прийде Путін на похорони Пригожина. Фото з відкритих джерел

23 серпня стало відомо про авіатрощу літака Пригожина. Згодом російська експертиза з'ясувала, що серед загиблих також був Євгеній Пригожин. Путін через добу відреагував на смерть лідера вагнерівців, який повстав проти нього у червні. Тепер у Кремлі вказують, що невідомо, чи російський президент буде на похоронах.

"У Кремля поки немає інформації про формат і дату похорону Пригожина, тому не може бути відповіді на питання, чи буде на них присутній Путін", — заявив прессекретар Путіна Дмитрій Пєсков.

Разом з тим речник Кремля наголосив, що громадськість дізнається чи піде Путін на похорони Пригожина.

"Як тільки рішення буде прийнято, воно буде повідомлено громадськості. Такі рішення завжди приймаються спільно з родичами", – повідомив Дмитрій Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британський політик Борис Джонсон вказує на причетність вищого керівництва Росії до авіатрощі літака Пригожина. Джонсон критикує Путіна заявивши, що російський президент поводиться як кримінальний авторитет з популярних американських фільмів минулого століття.

Також "Коментарі" писали про те, скільки росіян вірить, що Володимир Путін стоїть за вбивством засновника групи "Вагнера" Євгенія Пригожина. Стали відомі результати опитування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/213391
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини