Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли на заяву НАТО про те, що не можна недооцінювати Росію та повідомили про свої плани
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли на заяву НАТО про те, що не можна недооцінювати Росію та повідомили про свої плани

Пєсков вкотре звинуватив НАТО у нападі на Україну

28 листопада 2023, 17:05
Поділіться публікацією:

У Путіна відповіли на одну із заяв генсека Альянсу Єнса Столтенберга, який заявив, що не можна не дооцінювати Росія. За словами речника Путіна, РФ далі вибудовує свої плани, бо НАТО нібито не відмовляється від планів стримування Росії. Слова Пєскова цитують російські пропагандисти.

У Кремлі відповіли на заяву НАТО про те, що не можна недооцінювати Росію та повідомили про свої плани

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 У своєму спічі Пєсков не оминув війну в Україні, яку почала Росія, традиційно все прокоментував у стилі кремлівської пропаганди. Так нібито український народ є жертвою, що використовують у боротьбі з Росією.

"Поки що альянс не відмовляється від планів щодо стримування Росії та щодо заклання українського народу як жертв ритуальних у боротьбі з Росією. Ми це розуміємо та вибудовуємо подальшу лінію дій відповідно до цих реалій. СВО триває",- сказав Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі назвали основну ціль НАТО щодо Росії. Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що головною ціллю НАТО є стримування Росії. Прессекретар Путіна вважає, що архітектура воєнного альянсу була створена як спосіб конфронтації проти РФ. 

Також "Коментарі" інформували про те, що Столтенберг розповів, чи вже готовий Путін до мирних переговорів. Генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що президент Росії Володимир Путін не готовий вести мирні переговори з Україною, щоб закінчити війну. За словами Столтенберга союзники України мають посилити допомогу, щоб Путін зрозумів свою поразку. 

Єнс Столтенберг виступив у Брюсселі перед засіданням Ради міністрів оборони ЄС. У своїй промові генсек НАТО розповів, чи готовий Путін до мирних переговорів.

Генеральний секретар назвав єдине рішення, яке може допомогти схилити Путіна до закінчення війни.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини