Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, як довго триватиме війна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, як довго триватиме війна

Речник Кремля Дмитро Пєсков розповів скільки часу триватиме війна Росії проти України.

29 березня 2023, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков відповідаючи на питання журналістів розповів про тривалість війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

У Кремлі відповіли, як довго триватиме війна

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Кремлівський речник Дмитро Пєсков відповідаючи на питання журналістів сказав, що війна триватиме доти, доки Російська Федерація не досягне своїх цілей.

"Якщо ви маєте на увазі війну в широкому контексті — протистояння з ворогуючими державами і з недружніми країнами, гібридну війну, яку вони розв’язали проти Росії — це надовго", — говорить Пєсков.

Російський політик запевняє, що для досягнення своєї мети потрібна твердість, цілеспрямованість та єдність навколо президента Росії Володимира Путіна.

"Ми бачимо абсолютно безпрецедентну консолідацію російського суспільства навколо президента і його політики. І ми бачимо абсолютно домінуючу впевненість у суспільстві, що всі цілі СВО будуть досягнуті і повинні бути досягнуті", — говорить прессекретар президента РФ.

Нагадаймо, що восени Кремль розпочав мобілізацію, чим викликав невдоволення у росіян, які почали масово тікати з країни. Тепер Москва намагається зібрати до кінця року 400 тис. військових контрактників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російське посольство в Сполучених Штатах різко відреагувало на заяви американських чиновників про створення трибуналу для Росії, який має на меті розкрити воєнні злочини в Україні.

Також "Коментарі" писали про дані розвідки США про втрати особового складу російської армії, які оприлюднив міністр оборони Великобританії Бен Воллес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини