Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на готовність США запровадити персональні санкції проти Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на готовність США запровадити персональні санкції проти Путіна

Дмитро Пєсков заявив, що, якщо США наважаться на санкції, то відповідь Москви буде дзеркальною

13 січня 2022, 13:55
Поділіться публікацією:

Якщо США від слів перейдуть до реальних кроків і справді вирішать запровадити санкції проти президента РФ Володимира Путіна, то це неминуче спричинить повний розрив двосторонніх відносин. У такому разі Москва відповість дзеркально. Так прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков відреагував на наміри Конгресу США проголосувати законопроєкт про персональні санкції проти верхівки Кремля, включаючи президента РФ Путіна, у разі вторгнення російських військ в Україну. Як передає портал "Коментарі", про це пише ТАСС.

У Кремлі відреагували на готовність США запровадити персональні санкції проти Путіна

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Пєсков заявив, що обговорення у США санкцій проти найвищого російського керівництва – це чергова спроба натиснути на Москву. Прессекретар Путіна назвав таку спробу безуспішною, бо такий крок зашкодить не лише Росії, а й США, оскільки тоді станеться повний розрив російсько-американських відносин.

За словами Дмитра Пєскова, заяви про санкції можна прирівняти до намірів розірвати двосторонні відносини. Ще більше дивують такі сигнали Вашингтона, додав Пєсков, бо вони звучать на тлі закликів про пошук компромісу та бажання налагодити діалог.

Спікер російського президента зазначив, після таких попереджень США важко говорити про успішність переговорів між Москвою та Вашингтоном.

Читайте також на порталі "Коментарі"  – експерти в ексклюзивному інтерв'ю оцінили ймовірність запровадження санкцій США проти Путіна та компанії, зазначивши, що такі санкції мали місце набагато раніше, коли Москва лише починала свою агресію проти України. Зараз, швидше за все, США на них не наважаться, а такими попередженнями просто теж підвищують ставки, намагаються натиснути на Москву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини