Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на інформацію про прохання України передати тіла тих, хто нібито загинув в Іл-76
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на інформацію про прохання України передати тіла тих, хто нібито загинув в Іл-76

Пєсков заявив, що у Кремлі не чули прохання України передати тіла тих, хто нібито загинув в Іл-76

2 лютого 2024, 12:05
Поділіться публікацією:

Адміністрація президента Володимира Путіна не отримувала від України запиту на передачу тіл військовополонених, які, за твердженням російської сторони, загинули 24 січня в літаку Іл-76 під Бєлгородом. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в коментарі російському пропагандистському інформагентству "РІА Новини" зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков.

У Кремлі відреагували на інформацію про прохання України передати тіла тих, хто нібито загинув в Іл-76

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Головний рупор Кремля заявив, що в адміністрацію президента Росії не надходило звернень від Києва з проханням про передачу тіл полонених, які загинули під час аварії Іл-76.

Зазначимо, представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив, що Україна зверталася до РФ, щоб повернути тіла полонених, які, як стверджували московські пропагандисти, були на борту літака Іл-76, що впав, проте Росія на це не йде. Юсов повідомив, що обмін військовополоненими 31 січня став "майже завершенням" зірваної операції у день інциденту з Іл-76. За його словами, у рамках обміну додому повернулися українці, яких мали обміняти 24 січня.

Окрім 65 осіб із списку, який оприлюднили підконтрольні Кремлю пропагандисти РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Бєлгородській області впав військовий літак Іл-76 : чи є загиблі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ООН не може встановити, чи були на борту збитого в Бєлгородській області російського літака Іл-76 українські військовополонені. Про це заявила заступник генерального секретаря ООН Розмарі Дікарло на засіданні Ради Безпеки ООН




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/229902
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини