Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на "мирний" план Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на "мирний" план Лукашенка

Речник Кремля Дмітрій Пєсков повідомив реакцію Росії на варіант "мирного" плану президента Білорусі.

31 березня 2023, 13:50 comments1043
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував свій варіант мирного плану для України та Росії. У Кремлі відреагували на пропозицію білоруського диктатора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

У Кремлі відреагували на "мирний" план Лукашенка

Речник Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Олександр Лукашенко запропонував свій "мирний" план для України та Російської Федерації. Білоруський диктатор вважає, що потрібно припинити вести бойові дії, а також оголосити заборону на переміщення військової техніки та армії обох країн.

На ці слова відреагував речник Кремля Дмітрій Пєсков, який повідомив, що Володимир Путін та Олександр Лукашенко обговорять ідею білоруського президента наступного тижня. Проте Пєсков зазначив, що попри можливі мирні переговори, ідея російської позиції у війні незмінна.

"Але в контексті України нічого не змінюється. Триває СВО, оскільки це єдиний засіб досягнення цілей", — сказав прессекретар Кремля Дмітрій Пєсков.

Речник Кремля також додав, що порівнювати варіанти мирного плану Лукашенка та мирного плану Китаю не слід, адже вони мають відмінності. На думку Пєскова китайський мирний план виявився недієвим, адже Україна нібито виконує накази Заходу та не веде переговори з Росією.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась реакція Китаю на розміщення російської ядерної зброї на території Білорусі. Окрім того, аналітики визначили можливе місце перебування ядерного сховища у Білорусі.

Також "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відповіли чи критичні коментарі Заходу можуть змінити плани Росії на розміщення ядерної зброї в Білорусі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини