Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на новий прорив РДК на Бєлгородщині
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на новий прорив РДК на Бєлгородщині

Дмитро Пєсков підтвердив, що Путін в курсі загострення ситуації у Бєлгородській області

1 червня 2023, 15:25 comments4531
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін перебуває в постійному контакті з профільними відомствами і білгородським губернатором Гладковим, здійснюється підтримка в переселенні мешканців населених пунктів Бєлгородської області, що залишають житло. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президент РФ Дмитро Пєсков, пише російське пропагандистське інформагентство "РІА Новости".

У Кремлі відреагували на новий прорив РДК на Бєлгородщині

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

Головний рупор Кремля підтвердив непросту ситуацію в Бєлгородській області, але при цьому зазначив, що ситуація з обстрілами в Білгородській області ніяк не може вплинути на хід "військової спецоперації" в цілому.

А потім і зовсім з'явилася інформація, яку одразу ж висміяли в соцмережі. Путін підписав указ про нагородження голови адміністрації Шебекіно орденом Мужності. У мережі почали з'являтися коментарі про те, що указ Путін видав сам, перебуваючи в бункері, а глава адміністрації Шебекіно показав свою мужність, тікаючи від бійців РДК, спалюючи набіг документацію.

Зазначимо, про новий рейд РДК на Бєлгородщину стало відомо сьогодні. РДК атакує у передмісті Шебекіно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — травневі атаки невідомих дронів по території РФ, а також заходи туди російських збройних формувань, що борються з путінським режимом, мабуть, отримають літнє продовження. Так, бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Вільна Росія" (ЛВР) вже 1 червня заявили про продовження операцій, метою яких є принести мир і свободу. Про що говорить те, що відбувається? Чого чекати далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини