Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на план перемоги Зеленського: що не сподобалось
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на план перемоги Зеленського: що не сподобалось

Помічник Путіна скаржиться, що Зеленський пропонує план перемоги, а не "план переговорів".

сьогодні, 12:33
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Помічник російського диктатора Володимира Путіна Юрій Ушаков прокоментував план перемоги, який нещодавно представив президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на план перемоги Зеленського: що не сподобалось

Юрій Ушаков. Фото з відкритих джерел

Юрій Ушаков заявив, що йому не сподобалась назва плану перемоги Зеленського. За словами помічника Путіна, він не передбачає участі Росії та будь-яких мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні.

"Я чув, що він запропонував днями не план переговорів, а план перемоги. Ось це багато про що говорить", — сказав Ушаков.

Також Ушаков розповів, що на саміті БРІКС лідери країн обговорювали війну в Україні, а саме китайсько-бразильський "мирний план" закінчення війни.  За його словами, країни БРІКС погодили формулювання щодо України, яке увійде до підсумкової декларації саміту. Ушаков додав, що це спільна позиція, яка не викликає ні в кого заперечень.

Нагадаємо, що раніше речник Кремля Дмитрій Пєсков назвав план Зеленського — "не планом миру", а "планом подальшої екзальтації ситуації". За його словами, пропозиція президента України зосереджена на більшому залученні країн НАТО до війни проти Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після оголошення Володимиром Зеленським плану перемоги російський диктатор Володимир Путін та очільник МЗС РФ Сергій Лавров назвали свої умови для переговорів щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що лідерам країн БРІКС не сподобалась ідея Путіна створити антизахідний блок та похитнути позиції долара на світовому ринку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини