Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на послаблення санкцій від Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на послаблення санкцій від Трампа

Дмитрій Пєсков розповів, що у Кремлі наразі не бачили пропозицій Трампа щодо зняття санкцій з Росії.

17 липня 2024, 13:25
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що йому не подобаються санкції. За його словами, обмеження шкодять економіці США. На ці заяви відреагували в Кремлі та заявили, що не бачили пропозицій від Трампа. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на послаблення санкцій від Трампа

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що під час перебування Дональда Трампа на посаді президента США між Вашингтоном та Москвою був діалог, попри те, що існували також санкції.

"При Трампі вводилося багато обмежень щодо РФ, але був діалог", — сказав Пєсков.

Також представник адміністрації Путіна розповів, що у Кремлі не отримували пропозицій щодо зняття обмежень від Трампа.

"Кремль не бачив пропозицій Трампа про пом'якшення санкцій щодо Росії. Кремль вважає санкції проти Росії нелегітимними та шкідливими для обох сторін", — передають слова Пєскова російські ЗМІ.

Нагадаємо, що в інтерв'ю для видання Bloomberg Дональд Трамп заявив, що "санкціями ми відштовхуємо від себе всіх". Експрезидент пояснив, що він "не любить санкції".

У Кремлі постійно критикують санкції Заходу, які завдають удару по російській економіці та підтримують заяви угорського прем'єра Віктора Орбана, який виступає за їх зняття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарова істерично відреагувала на нові санкції Заходу щодо Росії.

Також "Коментарі" писали про те, що Угорщина готується блокувати санкції ЄС проти Росії. Угорські представники вважають, що обмеження в енергетичній сфері можуть нашкодити Європейському Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини