Головна Новини Світ США Трамп висловився про послаблення обмеження проти Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп висловився про послаблення обмеження проти Путіна

Трамп натякнув, що санкції проти РФ можуть бути переглянуті

17 липня 2024, 12:18
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп прокоментував можливість послаблення санкцій проти Росії. Колишній глава Білого дому заявив, що не є прихильником обмежень. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву політик і бізнесмен зробив в інтерв'ю для Bloomberg.

Трамп висловився про послаблення обмеження проти Путіна

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

Журналісти поцікавилися у Дональда Трампа, як він ставиться до послаблення санкцій проти Росії та диктатора Володимира Путіна в рамках так званої "угоди" про припинення війни в Україні, яку він хоче укласти. Колишній президент США заявив, що не любить санкцій.

"Санкціями ми відштовхуємо від себе всіх, хто до нас наближається. Тому я не люблю санкції. Я вважав їх дуже корисними з Іраном, але з Іраном я навіть не потребував санкцій так сильно", — заявив колишній президент США.

Слід додати, що під час свого президентства Дональд Трамп стверджував, що не розглядає можливості ослаблення санкцій проти Росії. Він також запровадив санкції проти газопроводу "Північний потік-2". Зокрема, до списку санкцій потрапили компанії, які надавали судна для будівництва трубопроводу.

Варто звернути увагу, що колишній президент США Дональд Трамп тепер став офіційно кандидатом на президентських виборах від Республіканської партії. Вибори президента США відбудуться у листопаді 2024 року.

Позиція Трампа щодо війни в Україні є неоднозначною. Він заявляє, що нібито міг би закінчити війну ще до того, як займе крісло у Білому домі, а також критикує адміністрацію Джо Байдена. І при цьому постійно натякає, що якби він був президентом США війни не сталося б.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час прес-конференції Володимир Зеленський заявив, що співпрацюватиме з Дональдом Трампом, якщо той виграє вибори президента США у листопаді цього року. Така заява – зайве підтвердження того, що шанси на президентство Трампа значно зросли у США. Що вже змінилося після замаху на Трамп? Чи дійсно представник Республіканської партії фактично забезпечив собі перемогу на виборах у США? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини