Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на протести у Сербії: що кажуть у Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на протести у Сербії: що кажуть у Путіна

Пєсков заявив, що Кремль не збирається втручатися у внутрішні справи дружньої Сербії

25 грудня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

У столиці Сербії Белграді проходять багатотисячні протести. Люди вимагають скасувати результати парламентських та місцевих виборів, що пройшли тиждень тому. У Путіна відреагували на події, що відбуваються у країні. За словами кремлівського речника Дмитра Пєскова, РФ не збирається втручатися у внутрішні справи дружньої Сербії. Його  заяву цитують пропагандистські пабліки.

У Кремлі відреагували на протести у Сербії: що кажуть у Путіна

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Все, що відбувається, це виняткова справа Сербії. І у Сербії є законне легітимне керівництво, яке на наше переконання здатне вжити всіх необхідних заходів. Ми ніколи не втручалися і не збираємося втручатися ні в чиї внутрішні справи, особливо у справи союзної нам та партнерської Сербії. Ми дуже дбайливо ставимося до наших відносин і дуже дорожимо ними. А що стосується нашої співпраці, вона дійсно має дуже широкі перспективи в різних галузях",- сказав Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що масові протести охопили Сербію. Вибори у Сербії були визнані міжнародними спостерігачами нечесними. Джерело агентства повідомило, що поліція застосувала щодо протестувальників перцевий балончик. Це сталося після того, як люди спробували прорватися до столичної ратуші, де розташована місцева виборча комісія. У будівлі розбиті вікна.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що прем’єр-міністерка Сербії похвалила російські спецслужбиПрем’єр-міністерка Сербії Ана Брнабич розповіла, що сербська влада була проінформована про можливі інциденти на протестах у столиці країни завдяки російським спецслужбам.

Ана Брнабич похвалила російські спецслужби за надану інформацію щодо протестів. Крім того, прем’єр-міністерка Сербії розкритикувала західних партнерів за їх ставлення до такої інформації з боку Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини