Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на рішення Норвегії заборонити в’їзд для росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на рішення Норвегії заборонити в’їзд для росіян

У Кремлі пригрозили відповісти на заборону в’їзду для громадян Росії до Норвегії.

23 травня 2024, 13:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на рішення Норвегії, яка заборона в’їзд для росіян на свою територію. За словами Пєскова, Росія буде змушена відповісти на таку заборону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на рішення Норвегії заборонити в’їзд для росіян

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

З 29 травня Норвегія не буде пускати на свою територію громадян Росії, які захочуть приїхати з туристичною метою або іншими несуттєвими цілями. У Кремлі одразу відреагували на такий крок та назвали рішення "дискримінаційним" щодо російських туристів.

"Безперечно, подібні рішення — вони не можуть залишатися без відповіді — це перше. Друге, звичайно ж, рішення виключно дискримінаційне", — заявив Пєсков.

Також Пєсков сказав, що Норвегія перебуває на шляху погіршення двосторонніх відносин з Росією, які останнім часом перебувають у поганому стані.

Міністерка юстиції та громадської безпеки Норвегії Емілі Енгер Мел пояснила нові обмеження для росіян реакцією проти незаконної агресивної війни Росії проти України.

Попри заборону Норвегії, деякі росіяни все ж зможуть потрапити в країну. Це стосується візитів росіян до близьких родичів, які живуть в Норвегії, а також якщо росіяни вчаться або мають роботу в країні чи країнах шенгенської зони.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що про список країн до яких росіянам в'їзд заборонено, зокрема сюди потрапили Польща, Литва, Естонія, Фінляндія та інші.

Також "Коментарі" писали про заяви речника Кремля Дмитрія Пєскова, який звинуватив президента України Володимира Зеленського в "істериці" через його заклики посилити допомогу у війні проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

23 травня 2024, 13:11

Ну и правильно..Нигде эти выродки не нужны.хай у себя в путиносранске гадят.


Новини