Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на різку лайку Байдена на адресу Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на різку лайку Байдена на адресу Путіна

Дмитрій Пєсков відреагував на слова президента США Джо Байдена щодо Путіна.

22 лютого 2024, 10:45 comments1881
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на слова президента США Джо Байдена, який назвав російського диктатора Володимира Путіна "божевільним сучим сином". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на різку лайку Байдена на адресу Путіна

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час розмови з російським пропагандистом Павлом Зарубіним речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на різку лайку Байдена на адресу Путіна.

"Заяви Байдена про Путіна — ганебні та соромні для самих США, але навряд чи вони можуть уразити російського президента", — заявив Пєсков.

Пєсков став на захист Путіна та заявив, що російський президент не дозволяв собі таких образ.

Нагадаємо, що під час передвиборчого заходу у Сан-Франциско Джо Байден назвав Путіна "божевільним сучим сином". Президент США додав, що через такого диктатора, як Володимир Путін світ повинен постійно турбуватись про можливий ядерний конфлікт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поплічник Путіна колишній президент РФ Дмитрій Медведєв пригрозив ядерним ударом по чотирьох країнах. Російський політик заявив, що у випадку розпаду Росії Москва завдасть ядерних ударів по Києву, Берліну, Лондону, Вашингтону. За словами Медведєва, російські ядерні ракети вже давно наведені на ці міста.

Також "Коментарі" писали, що очільник МЗС Естонії розповів, які країни ненавидить Путін. За словами Маргуса Тсахкни російський президент ненавидить усі близькі країни до РФ однаково сильно, зокрема країни Балтії та Польщу. Міністр закордонних справ Естонії пояснює, що тут присутнє не лише історичне та територіальне бачення Путіна, а й загроза для його авторитарного режиму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/232542
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

22 лютого 2024, 11:36

"навряд чи вони можуть уразити російського президента". Точно. Гімно не обсереш.


Новини